Petitchef

Peste la cuptor - reteta rapida

Felul principal
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata pestele de solzi, de eviscerat am scapat ca era deja eviscerat, se cresteaza, se aseaza pe felii de lamai, se inconjoara in conopida si lamaie si se stropesc cu otet.
  • Se adauga ceva apa, si se dau la cuptor in folie de aluminiu. Cam 15 minute. Si apoi sunt gata. servit cu porumb copt. Destul de rapid si gustos, sa nu mai zic ca nu ar trebui sa ingrase.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hamburger in stil Sloppy Joe
Hamburger in stil Sloppy Joe
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste la cuptor
Peste la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: