Petitchef

Ciolomada (muratura asortata)

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam gogosarii:
    si ardeii de samburi, ii spalam, ii taiem bucatele, adaugam castraveti spalati, taiati bucatele, varza taiata bucatele mici, presaram piper boabe, adaugam cam 2 radacini de hrean potrivite, apoi se adauga pt fiecare kg de leguma 100 ml otet, 100g zahar, 1 lingura sare neiodata, ½ lingurita salicilat.
  • Se amesteca totul bine, se lasa sa stea 24 h, dupa care se pune muratura in
    borcane, se toarna si zeama rezultata, se leaga sau se capacesc borcanele si se aseaza in camara.
  • Puteti sa pregatiti aceasta muratura din cate kg de legume aveti la
    indemana. Trebuie insa sa respectati cantitatile de sare, zahar,
    salicilat, raportate la cantitatea de legume pe care doriti sa o conservati. A avut 1 kg castraveti, 1 kg gogosari, 1 kg ardei, 1 kg varza. A rezultat 1
    borcan de 3 litri si un borcanel de 800 g.
  • Daca doriti o salata rapida, pe care nu o pastrati pt iarna, nu puneti salicilat.


Întrebări:




Comentarii:

09/10/2016

Super buna , eu o faceam dupa gustul meu fara sa am cantitati predefinite

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/09/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
13/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
26/11/2012

Fotografiile nu sunt disponibile!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.