Petitchef

Harababura - cu ce gasesti prin frigider - specialitatea lui adry

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
salam

carnati

masline

ciuperci natur


catraveti murati

porumb congelat

rosii

fasole pastai

conopida congelata


ciuperci congelate

ulei de masline si condimente ecologice.

Preparare

  • Idea este sa combini legume, cu semipreparate din carne, sos de rosii, masline, muraturi si branzeturi intr-o invarteala rapida in wok si promit ca o sa se linga pe degete musafirii.
  • Procedeul Aruncati in ceva ulei ingredientele pe rand dupa gradul lor de inmuiere si amestecati continuu la flacara mare. Condimentati si gata! La sfarsit adaugati cascaval ras. Se serveste cu muraturi asortate cat e calda.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Falafel si tabouleh
Falafel si tabouleh
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bilute de branza tavalite prin cereale integrale
Bilute de branza tavalite prin cereale integrale
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu legume la cuptor
Paste cu legume la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa pregatiti o masa prin stir fyrCum sa pregatiti o masa prin stir fyrCuşcuşul si beneficiile luiCuşcuşul si beneficiile luiCiresele - fructele lui MaiCiresele - fructele lui MaiFructul cu degete sau mana lui BuddhaFructul cu degete sau mana lui Buddha

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: