Petitchef

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

Reteta Crema de cacao  cu gelatina I


Reteta Crema de ciocolata  cu gelatina I
Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g ciocolata  menaj, rasa prin razatoarea cu gauri mari.


Gelatina se înmoaie în 200 ml apa rece. Cacaua sau ciocolata se adauga în crema, numai dupa ce lighenasul s-a luat de pe vasul cu apa clocotita; se amesteca bine pîna cînd se omogenizeaza compozitia si, în rest, se continua ca si pentru ?Crema de vanilie cu gelatina I.







Share this on Facebook


Tweet This!


Share this on del.icio.us


Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon


Subscribe to the comments for this post?


Email this via Gmail






Retete asemanatoare

Frisca cu gelatina pentru ornat
Frisca cu gelatina (var II )
Frisca
Crema de zahar ars cu gelatina I
Crema de vanilie cu gelatina II








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de ciocolata sau danette de casa
Crema de ciocolata sau danette de casa
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Crema de trufe de ciocolata
Crema de trufe de ciocolata
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Ciocolata neagra, dulcele permisCiocolata neagra, dulcele permisCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: