Ingrediente: un pachet de foi de Cremsnit de la Boromir (are 3 foi) 5 oua 8 linguri zahar sau 6 lunguri de indulcitor pudra 6 linguri faina 750 ml lapte 1...
Ingrediente: 2 foi de cremsnit gata facute, cumparate din supermarket 5 oua 250 g zahar 2 pliculete de zahar vanilat bourbon 1 litru lapte 3,5% 150 g amidon...
Ingrediente: Pentru foi: 700 g faina alba 300 g margarina 200 ml smantana 1 lingura untura un varf cutit sare Pentru crema: 1,700 l lapte 8 linguri cu varf...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 3 pachete de foietaj 500 ml lapte 4 oua 1 lingurita coaja de lamaie 1 esenta de vanilie 150 g zahar 75 g de faina - 6 g de gelatina(3 foi) 60 g de...
Ingrediente: 2 foi de aluat foetaj 25x40 cm 2 plicuri de praf de budinca vanilie 1/4 lingurita vanilie macinata sau esenta 850 ml lapte 150 g unt 100 g zahar 3...
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...