Petitchef

Tarta cu crema de cremsnit si piersici

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Crema:

Preparare

  • Untul si oualele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se freaca untul taiat cubulete cu zaharul pudra. Se adauga galbenusul si faina si se framanta un aluat, apoi se pun si cele 2 lg de apa.
  • Initial va fi sfaramicios dar devine treptat ca o plastilina. Nu uitati sa nu il framantati mai mult decat este nevoie.
  • Se pune aluatul intr-o punga sau folie si se pune la frigider pentru 1, 2 ore.Intre timp se poate prepara crema de cremsnit conform instructiunilor de pe pachet.
    Apoi se pun cubulete de persici in crema, dar nu uitati sa pastrati cateva pentru ornat.
  • Forma de tarta se acopera inainte cu hartie de copt si apoi se intinde aluatul cu degetele. Foaia care ramane in afara tartei se taie cu foarfeca sa nu se arda.
  • Se pune tarta la cuptor pentru 20 - 30 minute, pana se coace. Incercati cu scobitoarea aluatul.
  • Se lasa la racit in forma si dupa aceea se scoate usor tinand de hartia de copt.


Poze

Tarta cu crema de cremsnit si piersici
Tarta cu crema de cremsnit si piersici - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/07/2019

Si care e reteta ?! Plicuri cu praf și compot de la borcan ....

(1) (0) Abuz
02/07/2019

"oualele", asa vorbesc si scriu "analfabetelele" si "proastelele", "idioatelele" si "parvenitelele"

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
Tarta cu crema de ou - reteta frantuzeasca
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu capsune si crema de patiserie
Tarta cu capsune si crema de patiserie
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează