Petitchef

Cremsnit

Desert
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Laptele se pune la fiert impreuna cu vanilia, albusurile se bat spuma, pana fac tepi, apoi se adauga zaharul si se bate bine pana se obtine o spuma tare si lucioasa.
  • Se adauga unul cate unul galbenusurile, apoi se incorporeaza amidonul
  • Cand laptele incepe sa fiarba, se dauga spuma de albusuri treptat, nu toata odata si se amesteca bine cu lingura, specificatii, oala in care fierbeti laptele sa fie destul de mare ca sa incapa si spuma de albusuri.
  • Amestecati tot timpul pana incepe sa se ingroase...trebuie sa rezulte o crema groasa ( sa cada greu de pe lingura de lemn)
  • Cand este calduta se incorporeaza untul taiat cubulete, crema se da la rece sa se intareasca bine, se pune pe foaie, se netezeste bine
  • Apoi adaugat si 300 ml frisca lichida batuta bine la mixer, o montam deasupra cremei niveland frumos, iar deasupra am pus o foaie faramitata ca sa pot taia frumos cresnitul ta daaam!mai de aproape
    se sectiunea!


Poze

Cremsnit
Cremsnit - poza 2
Cremsnit - poza 3
Cremsnit - poza 4
Cremsnit - poza 5
Cremsnit - poza 6
Cremsnit - poza 7
Cremsnit - poza 8
Cremsnit - poza 9
Cremsnit - poza 10
Cremsnit - poza 11
Cremsnit - poza 12

Întrebări:




Comentarii (60):

18/04/2015

EXCELENTA spune fiul meu de 12 ani care mi-o cere zilnic daca s-ar putea!!!!!(ginerele si fiica mea au o cofetarie de10 ani ,cu multe firfizoane,dar aceasta reteta simpla le-a placut si lor "este de la mama")

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/01/2015

Minunata!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/12/2014

Am folosit faina si nu amidon. a iesit o nebunie. cu foi cumparate aici in america. merci de reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/11/2014

Am facut primul meu cremsnit bazandu-ma pe aceasta reteta si pot sa va spun ca mi-a reusit excelent! Este primul meu desert facut de mine.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/07/2014

E o stupiditate de crema. Din pacate nu se ingroasa, ramane o spuma care nu devine crema. Nici gand sa arate ca in poza de mai sus.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/03/2014

SUPER

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/12/2013

Buuuuuun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/08/2013

Supe bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/07/2013

E super reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/07/2013

Supeeeeeeeeer !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremsnit à la petitchef
Cremsnit à la petitchef
10 porții
2 zile 1 h
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Madeleine marmorate
Madeleine marmorate
20 porții
3 h 23 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu lamaie - petitchef
Tarta cu lamaie - petitchef
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarte subțiri cu mere
Tarte subțiri cu mere
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează