Ingrediente: 12 curmale (100 gr) fără sâmburi 40 gr de alune o lingură de ovăz o lingura de zahăr pudră de cacao neîndulcit 4 linguri de piure de arahide
Ingrediente: Umplutura: 500 g curmale fara samburi 1- 2 linguri coaja de portocala 2 linguri unt nesarat 1 can cu apa Blatul: 2 1/2 cesti fulgi de ovaz (300 g)...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 150 g faina 75 g unt rece 250 ml lapte 1 plic zahar vanilat de Bourbon 3 oua 100 g zahar fin 75 g alune tocate grosier 200 g curmale 3 banane sare
Ingrediente: 4 mere de dimensiuni egale fructe uscate cât mai variate – eu am ales varianta tropicală cu cocos, smochine, curmale, stafide şi ananas unt pentru...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g...
Ingrediente: 2 banane coapte 2 oua 100 g unt 100 g iaurt 100 g zahar 1 pahar fainao lingurita praf de copt 100 g nuci sau migdale 1 plic de zahar vanilinat...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...