-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Desert
-
Cornuri cu rahat
CORNURI CU RAHAT
-
(4.6/5 - 151 voturi)
-
13
-
72
Preparare
-
Drojdia se amesteca cu zaharul,dupa cateva minute se lichefiaza.Laptele se pune la incalzit,impreuna cu untul.
-
Se pun 500g faina in vas,se adauga drojdia lichefiata,laptele caldut si se framanta un aluat care se lasa la crescut aprox.40 minute.
-
Dupa ce aluatul a crescut,se formeaza cornurile,se ung cu ou si se dau la cuptor pentru 15-20min.,la 170-180 grade.
Poze
Întrebări:
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (13):
In etapa 3, cornurile nu se dau imediat la cuptor, ci se lasa la crescut ma intai
Bune ,gustoase
Foarte bune.
Cum se lichefiază drojdia cu zahărul dacă nu pui un pic de lapte
*****
Super bune. mai mereu fac aceasta reteta de cornulete. incercati si cele cu gem, sunt foarte bune.
Super bune
Excelent...
Yami yami ...
Votre commentaire: FOARTE DELICIOASE SI FRUMOASE!!!