Petitchef

CORNURI CU RAHAT

Desert
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Drojdia se amesteca cu zaharul,dupa cateva minute se lichefiaza.Laptele se pune la incalzit,impreuna cu untul.
  • Se pun 500g faina in vas,se adauga drojdia lichefiata,laptele caldut si se framanta un aluat care se lasa la crescut aprox.40 minute.
  • Dupa ce aluatul a crescut,se formeaza cornurile,se ung cu ou si se dau la cuptor pentru 15-20min.,la 170-180 grade.


Poze

CORNURI CU RAHAT, poza 1
CORNURI CU RAHAT, poza 2
CORNURI CU RAHAT, poza 3
CORNURI CU RAHAT, poza 4
CORNURI CU RAHAT, poza 5
CORNURI CU RAHAT, poza 6
CORNURI CU RAHAT, poza 7
CORNURI CU RAHAT, poza 8
CORNURI CU RAHAT, poza 9
CORNURI CU RAHAT, poza 10
CORNURI CU RAHAT, poza 11

Întrebări:




Comentarii (13):

16/06/2015

In etapa 3, cornurile nu se dau imediat la cuptor, ci se lasa la crescut ma intai

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/06/2015

Bune ,gustoase

(0) (0) Abuz
16/06/2015

Foarte bune.

(0) (0) Abuz
16/06/2015

Cum se lichefiază drojdia cu zahărul dacă nu pui un pic de lapte

(0) (0) Abuz
16/06/2015

*****

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Super bune. mai mereu fac aceasta reteta de cornulete. incercati si cele cu gem, sunt foarte bune.

(0) (0) Abuz
09/03/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Excelent...

(0) (0) Abuz
19/02/2013

Yami yami ...

(0) (0) Abuz
11/02/2013

Votre commentaire: FOARTE DELICIOASE SI FRUMOASE!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei