Petitchef

Tort la metru

Desert
4 porții
25 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
10 oua

1 cana ulei

2 cani zahar

2 cani faina

mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)

2-3 linguri cacao

Preparare

  • Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.
  • Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.
  • Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort la metru
Tort la metru
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort metru
Tort metru
9 porții
2h40m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort sah cu visine
Tort sah cu visine
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - retata pas cu pas
Tort padurea neagra - retata pas cu pas
8 porții
3h20m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadeleCake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: