Ingrediente: Tort : 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr cacao pudră 120 ml de ulei neutru 240 ml de apă fierbinte 240 gr făina de grâu 1 lingură de praf de copt Glazura...
Ingrediente: Caramel: 120 gr zahăr 70 gr de apă Flan de vanilie: 2 ouă 150 gr lapte condensat îndulcit 1 linguriță de extract de vanilie 200 gr smântână lichidă...
Ingrediente: 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr pudra de cacao neîndulcită 120 ml ulei neutru (floarea soarelui) 240 ml apă clocotită 240 gr faină de grâu 1 lingură de...
Ingrediente: Blatul de cacao : 3 oua 60 gr zahar 20 gr cacao 50 gr faina Siropul de cirese: 200 gr cirese congelate 150 gr zahar 150 ml apa 50 ml kirsch Crema...
Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un praf...
Ingrediente: Pentru blat dacquoise cu alune: 75 gr pudra de alune 75 gr zahar pudra 2 albusuri 30 gr zahar Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa 120...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 90 de gr...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 linguri...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: 5 oua 1 cana cu zahar - 300 gr 1 cana cu faina - 300 gr 5 linguri cu ulei 3 linguri de apa fiarta 1 esenta vanilie coaja de lamaie 2 linguri de...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cacao...
Ingrediente: 8 oua de ciocolata tip Kinder Surprise bomboane colorate tip M&M's Pentru crema: 500 ml lapte 25 gr amidon 50 gr de cacao pudra, neindulcita 75 gr...
Ingrediente: Pentru aproximativ 20 de trufe: 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 ml smantana lichida 30% mg 20 gr unt Pentru acoperit: ciocolata nuca de cocos...
Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt simplu 40 gr zahăr 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudra neîndulcită 60 gr faină 1 pachet de praf de copt...
Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt de soia (sau clasic) 40 gr zahăr de cocos (sau clasic) 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudră neindulcită 60...
Ingrediente: Crema de nucă de cocos: 200 ml smântână simplă (30% grăsime) 150 ml smântână de nucă de cocos 80 g mascarpone 50 g zahăr pudră 2 foi de gelatină...
Ingrediente: 1 banana (de preferat foarte coapta) 2 linguri de unt de arahide (70 gr) 2 linguri de cacao pudra neindulcita (20 gr) 1 linguri sirop de agave sau...