Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3...
Ingrediente: Pentru blat: 300 ml. lapte 40 g. cacao 180 g. zahar 150 g. unt 3 oua 300 g. faina 1 lingura rasa praf de copt Pentru crema: 2 oua 100 g. zahar 75...
Ingrediente: 250g. flori de papadie(alese ,petala cu petala), 1 1/2 l. apa, 750g. zahar pentru fiecare litru de apa, sucul de la o lamaie, 2 portocale;
mal Zilele trecute am facut dulceata de portocale. Urmand principiul de care nu ma dezmint "NIMIC NU SE ARUNCA, TOTUL SE TRANSFORMA", am transformat portocalele care dadeau semne ca vor sa se strice intr-o dulceata nemaipomenit de buna. Din start