Petitchef

Dulceata din coji de portocale

Desert
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Coaja de la portocale se taie in fasii subtiri de cca 5-7mm latime se curata de partea alba, apoi se ruleaza si se intind pe o ata, cu ajutorul unui ac .
  • Melcisorii se tin in apa aproximativ 2 zile, schimband apa de 2-3 ori pe zi in ziua a 3-a zaharul, apa si zaharul vanilat se pun la fiert pe foc mic si cand zaharul e topit se adauga zeama de lamaie, apoi melcisorii .
  • Se lasa la fiert pana cand se ingroasa sirop.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata din coji de portocala
Dulceata din coji de portocala
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dulceata de portocale
Dulceata de portocale
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! La ce pot fi folosite cojile de portocale? La ce pot fi folosite cojile de portocale? Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.