Petitchef

Dulceata de portocale

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor
28 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.51 (0.13€/porție)

Preparare

  • Se spala portocala foarte bine.
  • Se taie capetele.
  • Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie.
  • Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des.
  • Se toarna intr-un borcan ,dupa ce s-a racit.
  • Se pastreaza la frigider.

Rețete inrudite

YouTube

Tarta cu portocale


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (59g)
Calorii: 28Kcal
  • Carbo: 5.3g
  • Grăsimi: 0.1g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.5g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 5.3g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:




Comentarii:

12/03/2014

Ar merita 5 stele, deoarece e singura reteta gasita care foloseste complet portocala - cu coaja, dar nu se dau cantitati per kilo

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! La ce pot fi folosite cojile de portocale? La ce pot fi folosite cojile de portocale? Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.