Petitchef

Carnati cu sos de tomate

Felul principal
4 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se frig carnatii si se lasa sa se scurga de ulei.
    Ceapa, ardeiul si prazul taiate marunt se prajesc in putin ulei la foc mic.
  • Se adauga pasta de tomate, sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba cateva minute. Se pune sosul peste carnati si se mai lasa 5 minute pe foc.


Întrebări:




Comentarii:

09/01/2012

Foarte buna reteta am incercat si a iesit excelent . multumesc pentru reteta pe care ai postato .pupici

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu paste si ceapa
Carnati cu paste si ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati prajiti cu fasole uscata
Carnati prajiti cu fasole uscata
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.