Petitchef

Carnati cu sos de tomate

Felul principal
4 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g carnati proaspeti

1/2 ardei rosu

1/2 ardei verde

1/2 ceapa

1/2 praz (optional)

500 g pasta de tomate

sare, piper, patrunjel

Preparare

  • Se frig carnatii si se lasa sa se scurga de ulei.
    Ceapa, ardeiul si prazul taiate marunt se prajesc in putin ulei la foc mic.
  • Se adauga pasta de tomate, sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba cateva minute. Se pune sosul peste carnati si se mai lasa 5 minute pe foc.

Întrebări:




Comentarii:

09/01/2012

Foarte buna reteta am incercat si a iesit excelent . multumesc pentru reteta pe care ai postato .pupici

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu paste si ceapa
Carnati cu paste si ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati prajiti cu fasole uscata
Carnati prajiti cu fasole uscata
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.