-
Home
-
Rețete
-
Retete cu carnati
-
Carnati glamorgan
Carnati Glamorgan
Preparare
-
Intr-un bol mare se amesteca telina, ceapa si patrunjelul tocate impreuna cu branza faramitata si 400 g pesmet. Ouale se bat cu mustarul si 2/3 se pun in bol. Se amesteca bine si se imparte in 12.
-
Fiecare parte se modeleaza sub forma de carnat care se da prin pesmet apoi prin oul ramas si se prajeste pe toate partile in ulei incins. Se servesc imediat.
-
Snitel de cartofiChiftelute cu cartof dulce, ciuperci si castaneChiftele egipteneCrap paneParjoale moldovenestiMozzarella paneRulada cu carne tocata de vitaCocoloase de branza.
-
Chiftelute de miel la cuptorUmplutura pentru curcan cu smochine si castaneBatoane de mozzarellaEscalop de pui paneTon MornayChiftele cu ficateiUmplutura vegetariana pentru curcan.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe