Petitchef

Carnati Glamorgan

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un bol mare se amesteca telina, ceapa si patrunjelul tocate impreuna cu branza faramitata si 400 g pesmet. Ouale se bat cu mustarul si 2/3 se pun in bol. Se amesteca bine si se imparte in 12.
  • Fiecare parte se modeleaza sub forma de carnat care se da prin pesmet apoi prin oul ramas si se prajeste pe toate partile in ulei incins. Se servesc imediat.
  • Snitel de cartofiChiftelute cu cartof dulce, ciuperci si castaneChiftele egipteneCrap paneParjoale moldovenestiMozzarella paneRulada cu carne tocata de vitaCocoloase de branza.
  • Chiftelute de miel la cuptorUmplutura pentru curcan cu smochine si castaneBatoane de mozzarellaEscalop de pui paneTon MornayChiftele cu ficateiUmplutura vegetariana pentru curcan.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: