Petitchef

Macaroane cu ciuperci in sos de iaurt

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalte si scurse de apa si lasam 10 minutela foc mic , amestecand din cand in cand.
  • Iautul se amestece bine, bine cu faina si se adauga peste ciuperci se sareaza , pipereaza si se adauga frunzele de patrunjel. Se mai lasa 5 minute pe foc.
    Se serveste cu macaroanele fierte.


Poze

Macaroane cu ciuperci in sos de iaurt
Macaroane cu ciuperci in sos de iaurt - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/03/2014

Fr bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos de iaurt - sănătos și savuros
Sos de iaurt - sănătos și savuros
4 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează