Petitchef

Pui cu sos italian

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Carnea:

pt fiecare portie:

Preparare

  • Pieptul de pui se spala, se unge cu ulei, se sareaza si se condimenteaza apoi se da o ora la cuptor la foc potrivit spre iute, adaugand un pahar de apa in tava.
  • Sosul italian se prepara astfel: ciupercile se spala si se taia marunt. La fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul.
  • Se pun intr-un vas impreuna cu o mana de patrunjel verde tocat si vinul alb, sa fiarba 20 de minute pe foc moale. Este mai bine sa puneti capacul pe tigaie pentru ca vinul scade destul de repede si nu trebuie inlocuit cu apa.
  • Dupa cele 20 de minute de fierbere, se ia de pe foc si se adauga o lingurita de ulei de masline, sare si piper dupa gust .
  • Inainte de a se servi se amesteca o bucatica de unt si putina maioneza pentru a lega sosul.
  • Se foloseste la preparate din carne de pasare sau peste.


Poze

Pui cu sos italian
Pui cu sos italian - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează