Petitchef

Ciorba de pui a la grec

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pui

2 cepe


1 telina mica

1 radacina de patrunjel

1 cescuta suc de rosii

1 cescuta orez

3 oua

1 lamaie mare(suc)

5 linguri cu smantana

patrunjel,leustean

Preparare

  • Puiul se pune la fiert taiat bucati.Legumele se toaca(se pot prajii separat, dupa preferinta) si se pun in oala dupa ce a fost spumata ciorba.Se lasa sa fiarba aproape de tot si se adauga sucul de rosii.
  • Se scoate puiul iar in oala si punem orezul gata fiert . Carnea de pui se taie cubulete se pune inapoi in oala si se mai lasa sa fiarba pana facem ouale care se bat spuma cu sucul de lamaie si se pun in ciorba impreuna cu smantana.
  • La final se adauga verdeata tocata si se potriveste de sare.

Poze

Ciorba de pui a la grec, poza 1Ciorba de pui a la grec, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la 'grec
Ciorba de pui a la 'grec
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: