Petitchef

Ciorba de pui cu agurida

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pui mai mic

1 ardei gras rosu

1 ardei gras verde


1 radacina patrunjel


1 buc. telina mica

1 ceapa

paste fainoase scurte

3-4 rosii

sare, vegeta

patrunjel, leustean

agurida

Preparare

  • Puiul se spala ,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza.
  • Se adauga :
    ardeiul gras, radacina de patrunjel, telina,pastarnacul, ceapa, toate tocate in cuburi mici, si morcovii taiati rondele. Dupa 15-20 minute de fierbere ,se adauga pastele si rosiile decojite si tocate marunt.
  • Agurida se pune intr-un vas si se paseaza bine. Pasta obtinuta se strecoara si cu ea se acreste ciorbica.
  • Se potriveste gustul cu sare, vegeta. Se mai da un clocot si se opreste focul.
  • Se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba de pui
Ciorba de pui
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba romaneasca de pui
Ciorba romaneasca de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: