Petitchef

Gazpacho

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
650 g rosii

1 castravete (150 g)

40 g ceapa

1 dinte de usturoi

125 g ardei rosu

80 g ardei verde

50 g paine din ziua anterioara

60 ml ulei de masline

60 ml otet

sare

Preparare

  • Se spala legumele, castravetii se curata de coaja si ardeii de seminte si se taie in bucati mici. Se tritureaza cu blenderul, impreuna cu painea.
  • Se trece printr-o sita pentru a elimina restul de coji si seminte. Se adauga otetul, uleiul si sare dupa gust. Daca iese prea gros se poate pune putina apa rece.
  • Se pune la frigider. Se serveste foarte rece, cu crutoane sau cu ardei rosu, verde si ceapa maruntite.

Poze

Gazpacho, poza 1Gazpacho, poza 2Gazpacho, poza 3Gazpacho, poza 4Gazpacho, poza 5Gazpacho, poza 6



Comentarii:

11/08/2013

SA O GUS INTAI :)...

(0) (0) Abuz
16/06/2012

Gustoasa si foarte racoroasa...o recomand

(0) (0) Abuz
13/05/2012

F bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gazpacho simplu si rapid
Gazpacho simplu si rapid
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gazpacho
Gazpacho
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gazpacho mexican
Gazpacho mexican
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata5 retete de Gazpacho5 retete de Gazpacho

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: