Bagel italian - simplu si rapid

Felul principal
Foarte ușor
13 min
42 Kcal

Un bagel usor de facut si foarte pufos! Astazi il servim in varianta italiana cu prosciutto crudo, rosii, mozzarela si pesto! O reteta fara gatire; singura asamblare a produselor va fi de ajuns pentru a va garanta o degustare savuroasa :-)

Ingrediente

20

Materiale

  • toaster/prajitor de paine

Preparare

Preparare10 min
Gătire3 min
  • Bagel italian - simplu si rapid - Preparare etapa 1Taiati bagelul in jumatate pe grosime si puneti-l in prajitor pentru putin timp
  • Bagel italian - simplu si rapid - Preparare etapa 2La baza feliei de bagel puneti pesto, apoi asezati feliile de mozzarella.
  • Bagel italian - simplu si rapid - Preparare etapa 3Puneti apoi o felie de prosciutto crudo, o felie de rosie si cateva frunze de rucola.
  • Bagel italian - simplu si rapid - Preparare etapa 4Puneti capacul de bagel si gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele principale pentru bagelul italian?

Ingredientele principale sunt: 2 painici de bagel, 1 mingiuta de mozzarella, 2 felii de prosciutto crudo, 2 felii de rosie, rucola si pesto.
Prepararea unui bagel italian durează doar 10 minute, iar prăjirea acestuia ia aproximativ 3 minute, totalizând 13 minute.
Da, rețeta este foarte ușor de realizat, fiind ideală pentru începători.
Pentru a face bagelul italian, ai nevoie de un toaster sau prăjitor de pâine.
Da, poți înlocui prosciutto crudo cu alte tipuri de carne sau chiar cu alternative vegetale, în funcție de preferințele tale.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 42Kcal
  • Carbo: 3.1g
  • Grăsimi: 2.2g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 2.2g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 0.5g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (17g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, ce inseamna BAGEL? E din aluat de paine? Sau ce?

Aceste painici isi au originea in comunitatile evreiesti din Polonia sec. al XVI-lea si foarte populare in acest moment in special in Statele Unite si Canada. Specific pentru Bagels este faptul ca se fierb 1-3 minute inainte de a se pune la cuptor.

Traditional painicile (chiflele) sunt rotunde sau inelate, pot fi simple aurii sau acoperite cu seminte de susan sau mac. Taiate in doua pot fi umplute cu crema de branza, gem, mezeluri, salate, peste afumat sau orice altceva va mai puteti gandi. https://www.petitchef.ro/retete/altele/painici-bagels-fid-1569165

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4/5, 5 voturi 1 comentariu

Oana

Unde gasim in Romania painici bagel?

abuz