Pentru a insoti aperitivul sau pentru a servi un antreu usor, optati pentru pate de sardine! O reteta expres in care tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati doar 4 ingrediente.
Se poate consuma cu paine prajita sau cu batoane de legume. O idee buna este sa folositi cutiile de sardine :-)
Urmati video reteta de mai jos !
Ingrediente
10
Materiale
furculita
Preparare
Scoateti sardinele din ulei si indepartati oasele.
Zdrobiti-le cu o furculita.
Adaugati crema de branza, mustarul si cepsoara taiata. Amestecati bine.
Mustar: il puteti pune sau nu. Lamaie: nu ezitati sa adaugati suc de lamaie la pate, dacă doriti putina aciditate.
Poze
Întrebări:
Comentarii:
J
John_, 02/04/2020
Din una dintre poze rezulta ca masa solida e de 95g, cu oase cu tot. Mai punem 70g de branza. Mustar nu vrem. Mai punem si cateva fire din cepsoara aia. Deci rezulta, cu indulgenta, 170g de compozitie. Adica 17g / portie. Super tare! Oricum, de mult asteptam o reteta atat de complexa!
Cepsoara.