Pate de sardine, simplu si rapid

Aperitiv
Foarte ușor
15 min
31 Kcal

Pentru a insoti aperitivul sau pentru a servi un antreu usor, optati pentru pate de sardine! O reteta expres in care tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati doar 4 ingrediente. Se poate consuma cu paine prajita sau cu batoane de legume. O idee buna este sa folositi cutiile de sardine :-) Urmati video reteta de mai jos !

Ingrediente

10

Materiale

  • furculita

Preparare

  • Pate de sardine, simplu si rapid - Preparare etapa 1Scoateti sardinele din ulei si indepartati oasele.
  • Pate de sardine, simplu si rapid - Preparare etapa 2Zdrobiti-le cu o furculita.
  • Pate de sardine, simplu si rapid - Preparare etapa 3Adaugati crema de branza, mustarul si cepsoara taiata. Amestecati bine.
  • Pate de sardine, simplu si rapid - Preparare etapa 4Gata !

Punctează această reţetă

Observații

Mustar: il puteti pune sau nu.
Lamaie: nu ezitati sa adaugati suc de lamaie la pate, dacă doriti putina aciditate.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 31Kcal
  • Carbo: 0.2g
  • Grăsimi: 1.8g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 3.4g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (18g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.24/5, 34 voturi 5 comentarii

costi1960

Surprinde prin simplitate si totodata prin gustul final!
Exceptionala!

am gătit această rețetă
abuz

Ana-Maria

Poate as fi pus putin piper -mustarul e acrisor dar poate mergea si/ sau un strop de lamiie pe sandwich-elul facut cu acest pate.

abuz

John_

Din una dintre poze rezulta ca masa solida e de 95g, cu oase cu tot. Mai punem 70g de branza. Mustar nu vrem. Mai punem si cateva fire din cepsoara aia. Deci rezulta, cu indulgenta, 170g de compozitie. Adica 17g / portie. Super tare! Oricum, de mult asteptam o reteta atat de complexa!

abuz

anonymous

Bella, ba scrieti-le tu si mai invata romaneste!

abuz

bella

Scrie-ti mai clar ingredientele. "cepsoarat"???

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Cepsoara.