Petitchef

Pate de sardine, simplu si rapid

Aperitiv
10 porții
15 min
0 min
Foarte ușor
Pentru a insoti aperitivul sau pentru a servi un antreu usor, optati pentru pate de sardine! O reteta expres in care tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati doar 4 ingrediente.
Se poate consuma cu paine prajita sau cu batoane de legume. O idee buna este sa folositi cutiile de sardine :-)
Urmati video reteta de mai jos !

Ingrediente

10 porții
1 cutie de sardine in ulei (135 gr)

70 gr de crema branza proaspata (tip Philadelphia)

1 lingura de mustar

cepsoara

Materiale

furculita

Preparare

Etapa 1 - Pate de sardine, simplu si rapid

Etapa 1

Scoateti sardinele din ulei si indepartati oasele.
Etapa 2 - Pate de sardine, simplu si rapid

Etapa 2

Zdrobiti-le cu o furculita.
Etapa 3 - Pate de sardine, simplu si rapid

Etapa 3

Adaugati crema de branza, mustarul si cepsoara taiata. Amestecati bine.
Etapa 4 - Pate de sardine, simplu si rapid

Etapa 4

Gata !

Video

YouTube

Observații:

Mustar: il puteti pune sau nu.
Lamaie: nu ezitati sa adaugati suc de lamaie la pate, dacă doriti putina aciditate.




Comentarii:

11/04/2018

Bella, ba scrieti-le tu si mai invata romaneste!

(1) (0) Abuz
bella, 18/03/2018

Scrie-ti mai clar ingredientele. "cepsoarat"???

(1) (0) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Cepsoara.


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: