Petitchef

Legume la gratar conservate in ulei

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2



frunze proaspete de busuioc

ulei de masline extravergine

Preparare

  • Deci, ieri dimineata, am strins din gradina citeva vinete si ardei, spalat, sters de apa, curatat si taiat vinetele felii nu prea groaase, dar nici prea subtiri.
  • Am infierbintat gratarul, pe aragaz bineinteles, desi operatiunea poate fi facuta si in aer liber, dar nu aveam chef de facut focul afara, a copt putin pe ambele parti, vinetele si ardeii, iar cind au fost gata, i-am pus pe rind intr-un castron si am turnat cite un pic de ulei. A pregatit borcanelele spalate si uscate, a pus un pic de ulei, apoi frunze de busuioc si felii de vinete , adaugam si felii de ardei, felii de usturoi si ulei atentie, e indicat ca dupa fiecare strat sa turnam ulei, asa nu vom risca sa prinda aer intre ele si dupa aceea sa faca mucegai.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la gratar cu usturoi
Legume la gratar cu usturoi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume la grătar
Legume la grătar
4 porții
20 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: