Petitchef

Legume la gratar cu usturoi

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

2 vinete mici

2-3 ardei grasi

rosii


verdeata(marar, patrunjel)

ulei, otet(sau lamaie)

sare.

Preparare

  • Curatat dovleceii si vinetele, pe unele curatat fasii(una da, alta nu), pe altele de tot taiat felii subtiri; vinete dat cu sare, apoi spalat sa iasa gustul amar.
  • Apoi copt pe toate pe gratar. Ardeiul taiat cuburi rumenit in tigaie de teflon, acolo adaugat spre final si rosiile pentru cateva minute(putine de tot).
  • Separat facut mujdei de usturoi cu sare ulei si otet.
    Asezam intr-un vas straturi de dovlecei, vinete, ardei cu rosii, apoi inca un stat, deasupra punem mujdeiul si verdeata.

Poze

Legume la gratar cu usturoi, poza 1Legume la gratar cu usturoi, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Legume la grătar
Legume la grătar
4 porții
20 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Legume la gratar conservate in ulei
Legume la gratar conservate in ulei
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: