Petitchef

Legume la gratar cu usturoi

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

2 vinete mici

2-3 ardei grasi

rosii


verdeata(marar, patrunjel)

ulei, otet(sau lamaie)

sare.

Preparare

  • Curatat dovleceii si vinetele, pe unele curatat fasii(una da, alta nu), pe altele de tot taiat felii subtiri; vinete dat cu sare, apoi spalat sa iasa gustul amar.
  • Apoi copt pe toate pe gratar. Ardeiul taiat cuburi rumenit in tigaie de teflon, acolo adaugat spre final si rosiile pentru cateva minute(putine de tot).
  • Separat facut mujdei de usturoi cu sare ulei si otet.
    Asezam intr-un vas straturi de dovlecei, vinete, ardei cu rosii, apoi inca un stat, deasupra punem mujdeiul si verdeata.

Poze

Legume la gratar cu usturoi, poza 1
Legume la gratar cu usturoi, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la gratar conservate in ulei
Legume la gratar conservate in ulei
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Legume la grătar
Legume la grătar
4 porții
20 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.