Petitchef

Macaroane cu branza

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Macaroanele se fierb in apa cu sare timp de 30 minute, dupa care se adauga peste aceasta apa rece si lasa 10 minute.
  • Se scurt, se pun intr-o forma unsa cu o lingura de unt, se pune branza deasupra, se amesteca bine apoi se introduce forma in cuptor sau se lasa pe aragaz la foc mic.
  • Se pune restul de unt, se amesteca din cand in cand.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

11/09/2011

Sunt curioasa ce macaroane a folosit protagonistul retetei de a trebuit sa le fiarba 30 min

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza sarata
Macaroane cu branza sarata
1 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Macaroane cu branza
Macaroane cu branza
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei