Petitchef

Macaroane cu pesmet si zahar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
    Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot.
  • Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Macaroane cu pesmet si zahar, poza 1
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 2
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 3
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 4
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 5
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 6
Macaroane cu pesmet si zahar, poza 7

Întrebări:




Comentarii (12):

Larisa, 04/11/2017

Foarte bune! Acum am terminat de mâncat :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/04/2014

Yummy!

(0) (0) Abuz
28/02/2014

Bun tare

(0) (0) Abuz
04/03/2013

Gustoasa

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Abia astept sa le incerc

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Foarte bune trebuie incercate neaparat ;)

(0) (0) Abuz
18/01/2013

O RETETA SIMPLA DAR GUSTOASA.

(0) (0) Abuz
24/10/2012

SUUUUPER

(0) (0) Abuz
06/05/2012

O mincare rapida si buna

(0) (0) Abuz
28/02/2012

Beton

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza si sunculita/ mac cheese and ham
Macaroane cu branza si sunculita/ mac cheese and ham
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macaroane cu branza
Macaroane cu branza
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua Surpriza de Paste
Oua Surpriza de Paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei