Petitchef

Macaroane cu pesmet si zahar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
    Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot.
  • Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.


Poze

Macaroane cu pesmet si zahar
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 2
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 3
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 4
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 5
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 6
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 7

Întrebări:




Comentarii (14):

24/09/2022

Super, eu prefer totusi mai mult pesmet si zahăr

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Larisa, 04/11/2017

Foarte bune! Acum am terminat de mâncat :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/01/2023

Bune!!

(0) (0) Abuz
08/04/2014

Yummy!

(0) (0) Abuz
28/02/2014

Bun tare

(0) (0) Abuz
04/03/2013

Gustoasa

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Abia astept sa le incerc

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Foarte bune trebuie incercate neaparat ;)

(0) (0) Abuz
18/01/2013

O RETETA SIMPLA DAR GUSTOASA.

(0) (0) Abuz
24/10/2012

SUUUUPER

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1 h 3 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu somon și dovlecel
Paste cu somon și dovlecel
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează