Petitchef

Macaroane cu pesmet si zahar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
    Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot.
  • Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta cu zahar


Poze

Macaroane cu pesmet si zahar
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 2
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 3
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 4
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 5
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 6
Macaroane cu pesmet si zahar - poza 7

Întrebări:




Comentarii (14):

24/09/2022

Super, eu prefer totusi mai mult pesmet si zahăr

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Larisa, 04/11/2017

Foarte bune! Acum am terminat de mâncat :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/01/2023

Bune!!

(0) (0) Abuz
08/04/2014

Yummy!

(0) (0) Abuz
28/02/2014

Bun tare

(0) (0) Abuz
04/03/2013

Gustoasa

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Abia astept sa le incerc

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Foarte bune trebuie incercate neaparat ;)

(0) (0) Abuz
18/01/2013

O RETETA SIMPLA DAR GUSTOASA.

(0) (0) Abuz
24/10/2012

SUUUUPER

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Placinta cu zahar
Placinta cu zahar
8 porții
3 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează