Petitchef

Macaroane cu branza

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbem macaroanele.Cand sunt fierte le clatim cu apa rece si le amestecam cu pasta facuta din celelalte ingrediente.
  • Ungem cu unt forma,o tapetam cu faina,punem pastele si dam la 180C pana sunt gata.
  • Nu mai facut pana acum macaroane asa ca va zic ce am gresit pus prea multe macaroane si prea putina branza.
  • A iesit aromata dar parca prea multe tuburi .Si inca ceva : deasupra trebuia sa pun un ou batut dar din greseli invatam.


Poze

Macaroane cu branza
Macaroane cu branza - poza 2
Macaroane cu branza - poza 3
Macaroane cu branza - poza 4

Întrebări:




Comentarii (19):

27/02/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz
18/01/2014

OK

(0) (0) Abuz
26/11/2013

Se putea si mai buna

(0) (0) Abuz
11/11/2013

F buna

(0) (0) Abuz
06/10/2013

Imi place.Mi se pare simplu si gustos

(0) (0) Abuz
05/09/2013

O sa incerc si eu reteta

(0) (0) Abuz
30/06/2013

O retea simpla si gustoasa ! :)

(0) (0) Abuz
20/06/2013

E ok si.....arata chiar bine

(0) (0) Abuz
08/05/2013

Ca pe vremuri...

(0) (0) Abuz
16/03/2013

:(

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Macaroane cu branza
Macaroane cu branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macaroane cu branza sarata
Macaroane cu branza sarata
1 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Macaroane cu branza si sunculita/ mac cheese and ham
Macaroane cu branza si sunculita/ mac cheese and ham
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macaroane cu branza
Macaroane cu branza
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Feta – Branza etalon a Greciei si Ciprului Feta – Branza etalon a Greciei si Ciprului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează