Petitchef

Pateuri sarate cu branza de oaie

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
foietaj cumparat,

branza sarata de oaie

doua oua

Preparare

  • Paiat foaia in patrate, pus cu lingurita branza amestecata cu un ou si apoi format un triunghi, punand un colt peste altul.uns cu al II-lea ou si dat la cuptor la 220 grade cca 15-20 min.

Poze

Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 1Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 2Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 3



Comentarii:

11/01/2014

Si mie chiar si sotului ne place foarte mult foietajul,asa ca ma apuc sa prepar si eu reteta pateurilor cu ranza.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pateuri cu sunca si cascaval
Pateuri cu sunca si cascaval
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pateuri sarate
Pateuri sarate
8 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: