Petitchef

Pateuri sarate cu branza de oaie

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
foietaj cumparat,

branza sarata de oaie

doua oua

Preparare

  • Paiat foaia in patrate, pus cu lingurita branza amestecata cu un ou si apoi format un triunghi, punand un colt peste altul.uns cu al II-lea ou si dat la cuptor la 220 grade cca 15-20 min.

Poze

Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 1Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 2Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 3



Comentarii:

11/01/2014

Si mie chiar si sotului ne place foarte mult foietajul,asa ca ma apuc sa prepar si eu reteta pateurilor cu ranza.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pateuri sarate
Pateuri sarate
8 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pateuri cu prosciutto cotto
Pateuri cu prosciutto cotto
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pateuri cu carne
Pateuri cu carne
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: