Petitchef

Pateuri sarate cu branza de oaie

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Paiat foaia in patrate, pus cu lingurita branza amestecata cu un ou si apoi format un triunghi, punand un colt peste altul.uns cu al II-lea ou si dat la cuptor la 220 grade cca 15-20 min.

Poze

Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 1
Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 2
Pateuri sarate cu branza de oaie, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

11/01/2014

Si mie chiar si sotului ne place foarte mult foietajul,asa ca ma apuc sa prepar si eu reteta pateurilor cu ranza.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pateuri cu prosciutto cotto
Pateuri cu prosciutto cotto
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pateuri sarate
Pateuri sarate
8 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pateuri cu carne
Pateuri cu carne
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pecorino - banza italiana din lapte de oaiePecorino - banza italiana din lapte de oaie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.