Petitchef

Mancarica de fasole galbena cu carne.

Felul principal
8 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • 1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.

    2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot.

    3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.

    4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.


Întrebări:




Comentarii:

Oana, 12/07/2022

Eu aș mai adăuga și felii subțiri de usturoi cam cu 15 minute înainte de final :D

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/01/2014

Eu o bag la cuptor,nu o fierb pe aragaz

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/05/2015

Este usor de facut

(0) (0) Abuz
23/01/2014

Arata destul de bine,sper ca si gustul e pe masura!

(0) (0) Abuz
04/09/2013

Ok

(0) (0) Abuz
24/07/2013

Buna mancarica

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Buna

(0) (0) Abuz
24/09/2012

Este super

(0) (0) Abuz
kun.marika, 27/06/2010

Este foarte buna,dar pentru cei care tin dieta,se poate folosi carne de vitel,sau de pasare.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează