Petitchef

Mancarica de cartofi cu patrunjel

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
132 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 2.66 (0.44€/porție)

Preparare

  • Taiem ceapa, ardeiul si morcovii marunt, iar cartofii ii taiem bucati mai mari. Calim legumele in putin ulei pana se inmoaie, adaugam boiaua si sucul de rosii.
  • Si adaugam 2 cani de apa. Punem si cartofii si lasam totul sa fiarba vreo 20 minute.
  • Condimentam cu sare si pier si cand e gata, adaugam patrunjelul verde tocat. Este o mancare usor de facut pentru zilele de post.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (208g)
Calorii: 132Kcal
  • Carbo: 26.8g
  • Grăsimi: 0.5g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 3.2g
  • Fibre: 3.6g
  • Zahăr: 5.4g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4

Poze

Mancarica de cartofi cu patrunjel
Mancarica de cartofi cu patrunjel - poza 2
Mancarica de cartofi cu patrunjel - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cartofi gratinati Cartofi gratinati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează