Petitchef

Mancarica de fasole in sos de rosii

Felul principal
8 porții
50 min
10 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Fasolea se spala bine, se pune la inmuiat de seara.Se fierbe in aceeasi apa iar in masura ce scade se toarna apa fierbinte.Costita se fierbe.Ceapa se taie in cuburi si se caleste in grasime.Se adauga faina, se prajeste si se amesteca cu costita.Pasta de rosii se amesteca cu fasolea, ceapa, se presara condimentele, precum si carnatii si costita taiate in cuburi sau feliate.Se fierbe la foc potrivit timp de 30-40 min.


întrebări:




Comentarii:

25/03/2012

VAI DE CAPUL TAU!N-AI LUAT VREO PORTIE IN CAP DE LA AI TAI CA ATENTEZI LA SANATATEA LOR?

(0) (0) Abuz
Dana Tudor
Dana Tudor, 24/03/2009

Faina mancarica!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

2021 - Anul international al fructelor si legumelor 2021 - Anul international al fructelor si legumelor Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează