Petitchef

Mancarica de fasole in sos de rosii

Felul principal
8 porții
50 min
10 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Fasolea se spala bine, se pune la inmuiat de seara.Se fierbe in aceeasi apa iar in masura ce scade se toarna apa fierbinte.Costita se fierbe.Ceapa se taie in cuburi si se caleste in grasime.Se adauga faina, se prajeste si se amesteca cu costita.Pasta de rosii se amesteca cu fasolea, ceapa, se presara condimentele, precum si carnatii si costita taiate in cuburi sau feliate.Se fierbe la foc potrivit timp de 30-40 min.


Întrebări:




Comentarii:

25/03/2012

VAI DE CAPUL TAU!N-AI LUAT VREO PORTIE IN CAP DE LA AI TAI CA ATENTEZI LA SANATATEA LOR?

(0) (0) Abuz
Dana Tudor
Dana Tudor, 24/03/2009

Faina mancarica!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează