Petitchef

Pilaf rosu

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Lasa fasolea la inmuiat de cu seara. Pune-o apoi sa fiarba in apa cu sare. Schimba apa de cel putin trei ori. Adauga apoi dafin, o ceapa si un morcov. Dupa ce a fiert, scurge-o si las-o deoparte.
  • In zeama in care a fiert fasolea, fierbe orezul. Separat, caleste ceapa ramasa impreuna cu morcovul. Adauga orezul fiert, sare, cateva boabe de fasole si ardeiul gras taiat rondele. Toarna apoi sucul de rosii si lasa la cuptor sa scada bine.

Rețete inrudite

YouTube

Pilaf



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Vinul rosu si ale sale beneficii Vinul rosu si ale sale beneficii Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează