Petitchef

Pilaf rosu

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Lasa fasolea la inmuiat de cu seara. Pune-o apoi sa fiarba in apa cu sare. Schimba apa de cel putin trei ori. Adauga apoi dafin, o ceapa si un morcov. Dupa ce a fiert, scurge-o si las-o deoparte.
  • In zeama in care a fiert fasolea, fierbe orezul. Separat, caleste ceapa ramasa impreuna cu morcovul. Adauga orezul fiert, sare, cateva boabe de fasole si ardeiul gras taiat rondele. Toarna apoi sucul de rosii si lasa la cuptor sa scada bine.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci
8 porții
40 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf sarbesc
Pilaf sarbesc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionale Orezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionale Vinul rosu si ale sale beneficii Vinul rosu si ale sale beneficii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: