Petitchef

Pilaf de orez cu tocanita de pui

Felul principal
4 porții
14 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei.
  • Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa.
  • La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:




Comentarii:

20/12/2013

F,gustos!:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu pui si ciuperci
Pilaf de orez cu pui si ciuperci
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.