Petitchef

Pilaf de orez cu tocanita de pui

Felul principal
4 porții
14 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pui

1-2 cepe

1 ardei gras

1 rosie

1 1/2 cana orez sare ,

piper putin ulei.

Preparare

  • Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei.
  • Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa.
  • La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata.


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

20/12/2013

F,gustos!:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf de orez cu pui
Pilaf de orez cu pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu pui si ciuperci
Pilaf de orez cu pui si ciuperci
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
2.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteDe ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: