Petitchef

Pizza clasica

O pizza delicioasa intr-un timp foarte scurt!

Felul principal
8 porții
20 min
40 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Drojdia impreuna cu sarea si zaharul se dizolva in 100 ml apa calduta si astfel se obtine o maia.
  • Punem faina intr-un bol, iar in interiorul acesteia adaugam maiaua obtinuta. Amestecam totul si adaugam treptat restul de 300 ml de apa calduta. Apoi adaugam uleiul de masline si framantam aluatul pana se incorporeaza tot.
  • Aluatul obtinut se pune la frigider pentru minimum 30 minute - maximum 24 ore. Dupa ce s-a dospit, il putem intinde intr-o tava mare de cuptor unsa cu ulei (fie tava clasica patrata, fie tava standard gastronorm GN1/1 53×32.5 cm) chiar si cu o paleta pentru ca acesta este foarte fraged si usor de modelat.
  • Etapa 4 - Pizza clasica
    Peste acest blat adaugam cateva linguri de suc de rosii, apoi restul ingredientelor feliate: ardeiul rosu capia, ciupercile, carnatii, maslinele, cascavalul. Intrucat aluatul este foarte fraged si moale, unele ingrediente se pot intrepatrunde cu acesta.
  • Adaugam pizza astfel obtinuta in cuptorul incins la 150°. Timpul de coacere este de 30 minute. La sfarsit puteti adauga ketchup si piper dupa gust.

Rețete inrudite

YouTube

Pizza crown


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza crown
Pizza crown
5 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu kit kat
Pizza cu kit kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mini pizza cu foietaj
Mini pizza cu foietaj
15 porții
20 min
Foarte ușor

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează