-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete cașcaval
-
Rețete pizza cu cașcaval
-
Mini-pizza in foietaj
Mini-pizza in foietaj
Preparare
-
Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei, aveti grija sa nu se inmoaie chiar de tot pt ca fi mai greu de manevrat.
-
Ungem masa cu putin ulei, eu am desfacut usor aluatul fara sa iau naylonul de sub el in poze nu se prea vede...asta m-a ajutat la rulat.
-
Ungem cu ketchup, punem felii de salam taiate subtiri si in doua, condimentele, presaram branza si rulam strans
.
-
Taiem rulada obtinuta felii de 1 cm pe care le coacem in cuptorul incins.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Am făcut-o și eu. A ieșit un pic mai mare dar foaaarte bună. Recomand reteta!!
Arata foarte bine, cred ca sunt si gustoase
Super!am sa pregatesc si eu...
Interesanta simpla si cred ca si buna de ce nu
O idee excelenta!