Spaghete cu pui si ciuperci

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
-
Spaghete konjac à la provençale
-
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Inainte de toate trebuie preincalzit cuptorul. Pune spaghetele la fiert in apa cu sare si 2 linguri ulei masline. Pune ciupercile taiate felii intr-un bol cu apa clocotita si lasa-le asa pentru cateva minute.
- Intr-o tigaie mai inalta pune 2 linguri de ulei de masline si pune-o pe foc. Taie pieptul de pui in bucatele mici si cand uleiul s-a incins adauga puiul in tigaie.
- Cand puiul este rumenit pe ambele parti adauga in tigaie ciupercile scurse, usturoiul pisat si smantana. Amesteca pentru omogenizare si asezoneaza cu sare si piper.
- Cand incepe sa dea in clocot adauga spaghetele fierte si scurse de apa si amesteca. Mai lasa 2 minuute, ia tigaia de pe foc si toarna totul intr-un vas.
- Toarna deasupra parmezan si introdu vasul la cuptor pana cand se rumeneste deasupra.
- Cand s-a rumenit parmezanul scoate vasul, mai presara deasupra parmezan si patrunjel/busuioc si gata.