Petitchef

Supa de usturoi copt

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Capatanile de usturoi se reteaza putin in varf cu ajutorul unui cutit apoi se asaza intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, se stropesc cu putin ulei de masline, se invelesc cu alta folie si se dau la cuptor 40 de minute.
  • In acelasi timp se pun cepele intr-o tava, se presara cu restul de ulei si se dau la cuptor 30 de minute.
  • Se scot si se lasa sa se raceasca 15 minute. Se stoarce usturoiul intr-o oala, se adauga cepele coapte si tocate, apoi se adauga supa, cimbrisorul si sarea.
  • Se da in clocot apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba 45 minute. Se serveste cu Emmentaler razuit deasupra.

P ptitchef_generic





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween S-au copt ciresele! S-au copt ciresele!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.