-
Home
-
Rețete
-
Supa
-
Supa cu usturoi
-
Supa de usturoi copt
Supa de usturoi copt
Preparare
-
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Capatanile de usturoi se reteaza putin in varf cu ajutorul unui cutit apoi se asaza intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, se stropesc cu putin ulei de masline, se invelesc cu alta folie si se dau la cuptor 40 de minute.
-
In acelasi timp se pun cepele intr-o tava, se presara cu restul de ulei si se dau la cuptor 30 de minute.
-
Se scot si se lasa sa se raceasca 15 minute. Se stoarce usturoiul intr-o oala, se adauga cepele coapte si tocate, apoi se adauga supa, cimbrisorul si sarea.
-
Se da in clocot apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba 45 minute. Se serveste cu Emmentaler razuit deasupra.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe