Supa de dovleac

Supa de dovleac
Antreuri
Foarte ușor
55 min

Reteta belgiana a supei de dovleac. In Belgia aceasta supa nu lipseste in nici o casa in luna octombrie.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 1Taiati toate legumele cubulete.
    Topiti untul si caliti legumele 6-7 minute
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 2Adaugati apa cat sa acopere totul si aduceti supa la fierbere.
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 3Cand aceasta fierbe, adaugati cuburile de legume ( pasta sau ce folositi ) piper si sucul de la 2 portocale si lasati sa fiarba timp de 35-40 de minute.
    Mixati supa cu un mixer vertical timp de 5 minute pentru a deveni foarte fina si potriviti de sare si piper.
    Adaugati smantana lichida si patrunjelul tocat si serviti.

Punctează această reţetă

MelianMelian

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: