Petitchef

Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

Felul principal
4 porții
45 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 lingura ulei

1 ceapa, tocata

450 g morcovi

decojiti si taiati cubulete

250 g piure de dovleac

1,2 L  zeama de supa de legume

1 lingura mararsare si piper, dupa gust

Preparare

  • Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume.
  • Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.

Poze

Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar, poza 1Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar, poza 2Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar, poza 3Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar, poza 4


Comentarii:

24/06/2013

Arata binisor

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa-crema de dovleac cu sherry
Supa-crema de dovleac cu sherry
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa crema de legume cu marar
Supa crema de legume cu marar
4 porții
40 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema de legume cu marar
Supa crema de legume cu marar
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: