Petitchef

Supa de varza rosie

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 varza rosie

6 pahare zeama de oase

2-3 pahare vin rosu sec



ulei

sare

piper

1 lingurita zahar

Preparare

  • Se curata cartofii si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu putina sare.
    Varza se taie cuburi dupa care o sotam in putin ulei, adaugam vinul si lasam la fiert pina se inmoaie varza si se absoarbe vinul.
  • Punem zeama de oase peste varza si adaugam o lingurita de zahar. Lamaia taiata felii se soteaza putin apoi se adauga la supa.
  • Punem sare si piper si cand sunt toate fierte scoatem lamaia.
  • Adaugam cartofii fierti si supa se poate servi cu marar verde presarat deasupra si cu ardei iute.

Poze

Supa de varza rosie, poza 1Supa de varza rosie, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

20/10/2011

Ok

(0) (0) Abuz
14/10/2011

Bai deci e super pe bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa cu capac de foietaj
Supa cu capac de foietaj
3 porții
1h30m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Supă de varză roșie
Supă de varză roșie
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de varza
Supa de varza
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Varza rosie - medicament imunostimulatorVarza rosie - medicament imunostimulator„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: