Petitchef

Tabouleh cu naut

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
Tabouleh cu naut
  • (4.47/5 - 19 voturi)
  • 3
  • 20
Tabouleh cu naut
 

Ingrediente

Numarul de porții: 2
100-150 g cuscus

2 linguri de coaja de lamaie

3 rosii curatate de samburi si taiate cuburi

1 castravete mic curatat de samburi si taiat cuburi

1 ceapa mica rosie (sau 3 fire de ceapa verde)

4 linguri de patrunjel tocat marunt

o conserva de naut de 400 g

Preparare

  • Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac pentru 10 minute pana apa e complet absorbita, cuscus-ul se tripleaza aproape in volum.
    Cuscusul racorit bine se amesteca cu restul de ingrediente.
  • Pt servit pregatim urmatorul sos: 200g iaurt nature 0% + 2-3 linguri zeama de lamaie ori chitra + 3-4 frunzulite de menta tocata marunt (perfect se armonizeaza cu restul ingredientelor).


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

28/09/2013

Am auzit-o la radio. O voi incerca negresit!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Ceva nou!

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Tres bon

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

11+1 retete cu naut11+1 retete cu nautMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: