Petitchef

Tabouleh cu naut

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac pentru 10 minute pana apa e complet absorbita, cuscus-ul se tripleaza aproape in volum.
    Cuscusul racorit bine se amesteca cu restul de ingrediente.
  • Pt servit pregatim urmatorul sos: 200g iaurt nature 0% + 2-3 linguri zeama de lamaie ori chitra + 3-4 frunzulite de menta tocata marunt (perfect se armonizeaza cu restul ingredientelor).

Rețete inrudite

YouTube

Naut prajit



Întrebări:




Comentarii:

28/09/2013

Am auzit-o la radio. O voi incerca negresit!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Ceva nou!

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Tres bon

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
1 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Tabouleh - sanatos si revigorant! Tabouleh - sanatos si revigorant! Ce poti sa gatesti cu naut? Ce poti sa gatesti cu naut? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.