Petitchef

Tabouleh cu naut

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
100-150 g cuscus

2 linguri de coaja de lamaie

3 rosii curatate de samburi si taiate cuburi

1 castravete mic curatat de samburi si taiat cuburi

1 ceapa mica rosie (sau 3 fire de ceapa verde)

4 linguri de patrunjel tocat marunt

o conserva de naut de 400 g

Preparare

  • Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac pentru 10 minute pana apa e complet absorbita, cuscus-ul se tripleaza aproape in volum.
    Cuscusul racorit bine se amesteca cu restul de ingrediente.
  • Pt servit pregatim urmatorul sos: 200g iaurt nature 0% + 2-3 linguri zeama de lamaie ori chitra + 3-4 frunzulite de menta tocata marunt (perfect se armonizeaza cu restul ingredientelor).



Comentarii:

28/09/2013

Am auzit-o la radio. O voi incerca negresit!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Ceva nou!

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Tres bon

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tabouleh salata libaneza
Tabouleh salata libaneza
1 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tabouleh - salata libaneza
Tabouleh - salata libaneza
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de naut cu ardei (chickpea&peppers salad)
Salata de naut cu ardei (chickpea&peppers salad)
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Tabouleh - sanatos si revigorant!Tabouleh - sanatos si revigorant!11+1 retete cu naut11+1 retete cu naut

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: