Petitchef

Salata cu feta

Antreuri
2 porții
20 min
5 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

2 porții
- 1 salata mare romaneasca

- 1 rosie mare

- 1 fir de ceapa verde

- cateva fire de patrunjel verde

- 200 g branza feta


Dressing:

- cateva linguri ulei de masline

- zeama de lamaie

- sare, piper

Preparare

Etapa 1

Salata, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o de apa, o rupem in bucati intr-un bol.

Etapa 2

Taiem ceapa verde si patrunjelul.Rosia o taiem si pe ea in felii potrivite.

Etapa 3

Feta, in cubulete.Le adaugam pe toate peste salata verde.

Etapa 4

Pregatim dressing-ul:Turnam zeama de lamaie peste ulei. Asezonam cu sare si piper.Gustati daca e bun de sare.

Etapa 5

Si turnam peste salata. Amestecam cu grija. !Atentie! Turnati dressing-ul peste salata numai inainte de a o servi, daca turnati mai inainte si serviti mai tarziu riscati ca salata "sa se mureze" si nu va mai fi buna.

Etapa 6

Presarati cu frunzulite de patrunjel si serviti. Este delicioasa!




Comentarii:

02/08/2016

Salata nu se usuca (folosesti cumva un fön pentru uscat parul?), eventual ea se zvanta sau, cel mai elegant, se centrifugheaza!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: