Petitchef

Tocanita de pipote

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
o caserola de pipote de pui

2 cepe

1 lingura boia dulce

100 ml bulion

sare

piper

1 lingura faina

ulei

Preparare

  • Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie si devine sticloasa se adauga boia, se amesteca de cateva ori si apoi se pun pipotele spalate se amesteca pana acestea se albesc putin se acopera cu apa, se adauga sare, bulion si daca aveti 1 lingura pasta de ardei.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic cand sunt fierte, separat se amesteca faina cu putina apa si se toarna in oala, amestecand mereu.
  • Se lasa sa mai dea cateva clocote se potriveste de sare si piper se serveste cu mamaliguta si muraturi.



Comentarii:

19/01/2014

Buna

(0) (0) Abuz
20/12/2012

Tres bien

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pipote
Tocanita de pipote
2 porții
1h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita din pipote de pui
Tocanita din pipote de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocanita de pipote
Tocanita de pipote
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocanita de pipote si inimi
Tocanita de pipote si inimi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita de pipote si inimi
Tocanita de pipote si inimi
4 porții
1h15m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tocanita de pipote cu mazare
Tocanita de pipote cu mazare
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: