Acest tip de rețetă ușoară va fi perfectă pentru masa dvs. de familie ;-) Așa că păstrați tradiția și încercați rețeta noastră de Paște, cu etapele de realizare explicate mai jos
Fierbeți ”tare” 4 ouă în apa clocotită . Puneți-le apoi în apă rece și curățați-le de coajă.
Într-un castron mare, puneți carnea de porc tocată, carnea de vită tocată, 1 ou crud, cățelul de usturoi tocat și șalota tocată, sare, piper, cimbru, pătrunjel proaspăt și nucșoară și amestecați.
Desfaceți primul aluat de foietaj, întoarceți forma de chec și tăiați în jurul formei (pentru a face un capac). Puneți al doilea foietaj în tava unsa cu unt.
Întindeți jumătate din umplutura în tava cu foietaj, apoi puneți deasupra cele 4 oua fierte. Acoperiți cu umplutură.
Preîncălziți cuptorul la 180°C în modul convecție. Separați albușul de gălbenușul ultimului ou. Pliați marginile aluatului de foietaj peste umplutură. Ungeți cu albuș.
Puneți deasupra capacul de foietaj și indoiți aluatul spre interior folosind o lingură. Desenați un model pe aluat cu un cuțit apoi ungeți cu gălbenuș.
Comentarii:
Atragatoare