Petitchef

Ulei picant

Iti place sa adaugi ulei picant pe pizza in loc de ketchup? Noi avem solutia si ti-l poti pregati singur cu usurinta: ulei de masline, ardei iuti, usturoi, cimbru si ... gata!
Succes garantat ;-)

Acompaniamente
1 porții
5 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

1
Cost estimat: 3.23 (3.23€/porție)

Materiale

  • 1 sticla de 250 ml

Preparare

  • Etapa 1 - Ulei picant
    Taiati catelul de usturoi in jumatate. Intr-o sticla, adaugati ardeii iuti, catelul de usturoi si crengutele de cimbru.
  • Etapa 2 - Ulei picant
    Turnati uleiul de masline in sticla si inchideti. Macerati aproximativ 30 de zile intr-un loc uscat, departe de lumina, inainte de utilizare
  • Etapa 3 - Ulei picant
    Este gata, il poți oferi sau doar pastreaza-l pentru petrecerile cu pizza!

Observații:

Sticla: Puteti utiliza o sticla cu ulei de masline si doar adaugati ingredientele.

Ardeii iuti: Puteti adauga mai multi ardei iuti, daca doriti.

Timp macerare: Daca va grabiti, puneti ingredientele in ulei fierbinte la foc mic si lasati sa se infuzeze timp de 5 minute. Lasati uleiul sa se raceasca si puneti in sticlă. Lasati sa stea 1 saptamana intr-un loc uscat, departe de lumina.



Poze

Ulei picant
Ulei picant - poza 2
Ulei picant - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează