Ingrediente: 500 gr. de ciuperci curatate si bine spalate o ceapa mare curatata si spalata 4-5 catei de usturoi curatati si spalati un ardei gras curatat si...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci champignon curatate si taiate in bucatele nu prea mici 3 linguri ulei de masline 1 lingura rasa de faina 1 cana de lapte...
Ingrediente: 7 trunchiuri de hering curatate de solzi (se gasesc la punga congelate) sau orice alt peste oceanic fara oase (am folosit alte dati cu succes si...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 1 1/2 cana naut inmuiat cu o seara inainte 1 ceapa medie tocata marunt 2 morcovi mici sau 1 morcov mare, razuit 1 ardei kapia mic, taiat cubulete...
Ingrediente: 10 cartofi noi de dimensiuni mici 500 g carne de porc 500 g legume congelate (amestec mexican) varza chinezeasca 100 g ardei gras 1 legatura ceapa...
Ingrediente: Carne de vita (1 kg de pulpa si 0,5 kilograme de costita) Ciuperci (1 kilogram) Sos de rosii – productie Pojogeni, Gorj 2009 (2 borcane de 800 g)...
Ingrediente: Tocanita de porc este o reteta pe care am primit-o de la o prietena. Fusesem la ziua ei de nastere si ea ne-a pregatit aceasta tocanita pe care...
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 2 legaturi ceapa verde ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel Ulei de masline 1 lingura pasta de tomate Malai pentru...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o...