Ingrediente: 200 g unt nesarat la temperatura camerei 5 linguri de zahar pudra 10 linguri de faina 2 linguri de amidon un praf de sare coaja de la o portocala...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 125 g unt 1 ou 6 linguri Fructoza 225 g faina 100 g faina integrala + 125 g tarate 1 lingurita praf de copt esenta lamaie, coaja portocala 5...
Ingrediente: 100 g faina 50 g unt 40 g zahar pudra 20 g ou 1 lingurita coaja de portocala sau lamaie Aluat fursec cacao: 90 g faina 50 g unt 40 g zahar pudra...
Ingrediente: 2 cani de faina, 1/2 lingurita praf de copt, -1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, -1/2 lingurita scortisoara, un praf de sare, 250 g margarina, 1/2...
Ingrediente: 150 g faina 150 g migdale decojite si macinate 50 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 125 g unt rece lichior de portocale Glazura: in reteta era...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 200 g faina, 100 g unt , 60 g zahar pudra, 1 ou, 20 g nuci taiate bucatele mici , 20 g stafide , 1 lingurita coaje de portocala sau lamaie, 1...