Fursecuri cu migdale
Ingrediente
6
Glazura:
Rețete inrudite
-
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
-
Fursecuri gochujang, fursecuri dulci, sarate și picante!
-
Fursecuri steluță cu scorțisoară - desert clasic de crăciun
-
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Coca:
Se amesteca faina cu migdalele,zaharul pudra si zaharul vanilat si se taie untul in bucati mici.Se amesteca totul pana se obtine un aluat omogen . - Se acopera si se da la rece 2 ore.
- Se intinde o foaie de grosime 5 cm si se decupeaza cu fel si fel de forme .A copt la 180 de grade maxim 15 minute.
- Dupa ce s-au scos si s-au racit se glazureaza cu glazura de zahar .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/11/2011
Nu uitati sa puneti un pic de sare in aluat. Nu ai spus cat de groasa se face foaia si nici cum se face glazura