Petitchef

Fursecuri cu nuci si stafide

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Din toate ingredientele se framanta un aluat care se da la rece 30 minute.
  • Se presara putina faina pe masa de lucru si putina peste aluat si intindem foaie, se decupeaza cu o forma de biscuiti .
  • Se dau la cuptor15- 20 minute. Deasupra se pudreaza cu zahar sau se pune ciocolata topita.


Întrebări:




Comentarii:

11/04/2014

Eu am incercat-o si a iesit super incercati-o si voi

(0) (0) Abuz
18/12/2011

Arata fain sper ca si gustul este bun o sa le incerc si eu si dupa o sa comentez

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri simple cu nuci
Fursecuri simple cu nuci
6 porții
1 h 12 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri cu nuci si lamaie
Fursecuri cu nuci si lamaie
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Fursecuri cu cacao si nuci
Fursecuri cu cacao si nuci
8 porții
25 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.